4 Temmuz 2014 Cuma

Adım Adım Banyo Dekorasyonu


Banyo dekorasyonunuzu güzelleştiren ayrıntılar olan banyo aksesuar çeşitleri, birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Birbirinden şık banyo setleri, klozet takımı, dekoratif raflar ve köşe takımları sayesinde banyonuza ruh katabilirsiniz. Bunun için öncelikle ne istediğinize karar vermelisiniz. Çünkü her hoşunuza giden parçayı banyonuza doldurarak banyonuzun olduğundan daha dağınık ve uyumsuz görünmesine neden olabilirsiniz. İşte bu sorunla karşılaşmamak için çeşitli dekoratif adımlara uymalısınız.

1. Adım: Eğer banyonuzun dekorasyonunu tamamen değiştirmek istiyorsanız, işe banyo fayanslarını değiştirmekle başlayabilirsiniz. Günümüzde banyo dolabının olacağı duvarı su geçirmez vinil bir duvar kağıdı ile kaplayan birçok kişi var. Siz de bunu deneyebilirsiniz. Banyo duvarının olduğu yeri duvar kağıdı ile, geriye kalan duvarları da duvar kağıdına uygun fayanslarla kaplayarak çok hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

2. Adım: Duvarları hallettikten sonra klozet setini, lavaboyu, küveti ve banyo dolaplarını yerleştirin. Küvetinize hoş bir perde takabilirsiniz. Hatta duş perdesi ile uyumlu bir banyo halısı seçerseniz çok daha iyi olacaktır.

3. Adım: Banyo eşyaları yerleştirildikten sonra sıra banyo aksesuarlarının yerleştirilmesine geliyor. Banyo kapısının arkasına ve duvarın en uygun yerine 6'lı askılıkları asarak bornoz takımlarının ortada görünmesini engelleyebilirsiniz. Ayrıca şirin bir çöp kovası ve kirli çamaşır sepeti ile de sempatik görünümler elde edebilirsiniz. Daha sonra küvetinizin olduğu yere köşeli bir banyo rafı asarak duş sırasında ihtiyacınız olan ürünleri koyabilirsiniz. Banyo duvarınıza asacağınız dekoratif raflara da renkli havlular ve hoş kokulu mumlar yerleştirebilirsiniz. Son olarak da banyo dolabınıza banyo aksesuarlarınızı yerleştirin. Ve tüm bunların birbirleri ile uyumlu olmasına dikkat edin.

En Güzel Banyo Setleri Evidea'da!

Yukarıda bahsedilen adımlarda en şık sonuçları alabilmeniz için Evidea'nın online alışveriş sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. Çünkü Evidea'da kaliteli ürünlere uygun fiyat seçenekleri ile sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder